Tag Archives: environmentallysustainabledesign

Magnolia Residence: Turning the corner – a contemporary take on the traditional bay window concept where the corner IS the bay, with the frameless glazing and cedar joinery connecting the interior living space with the rear garden terrace…. Architecture @chindarsiarchitects Interiors @janeledgerinteriors. Photography @jody_darcy #concreteblocks #perthisok #welovewa #perthlife #thisiswa #localdesign #northperth #renovation #chindarsiarchitects #environmentallysustainabledesign #janeledgerinteriors #ledgelovespace #perthinteriordesigner #magnoliaresidence #jardan #arthurg #mobilia #kettal #patriciaurquiola #armadilloandco #cranmorehome #characterhome #contemporaryextension #chindarsi #kitchenstools #oak #polishedconcrete #concretefloor #perthinteriors

Reposted from Instagram

Magnolia Residence: Turning the corner – a contemporary take on the traditional bay window concept where the corner IS the bay, with the frameless glazing and cedar joinery connecting the interior living space with the rear garden terrace…. Architecture @chindarsiarchitects Interiors @janeledgerinteriors. Photography @jody_darcy #concreteblocks #perthisok #welovewa #perthlife #thisiswa #localdesign #northperth #renovation #chindarsiarchitects #environmentallysustainabledesign #janeledgerinteriors #ledgelovespace #perthinteriordesigner #magnoliaresidence #jardan #arthurg #mobilia #kettal #patriciaurquiola #armadilloandco #cranmorehome #characterhome #contemporaryextension #chindarsi #kitchenstools #oak #polishedconcrete #concretefloor #perthinteriors

Magnolia Residence: Turning the corner – a contemporary take on the traditional bay window concept where the corner IS the bay, with the frameless glazing and cedar joinery connecting the interior living space with the rear garden terrace…. Architecture @chindarsiarchitects Interiors @janeledgerinteriors. Photography @jody_darcy

Reposted from Instagram

Magnolia Residence: A classic central gunbarrell hallway extends from the original federation frontage through to the modern extension to the rear, spatially anchored by the kitchen island and beautiful timber stools by @janeledgerinteriors. Photography @jody_darcy #concreteblocks #perthisok #welovewa #perthlife #thisiswa #localdesign #northperth #renovation #chindarsiarchitects #environmentallysustainabledesign #janeledgerinteriors #perthinteriordesigner #magnoliaresidence #characterhome #contemporaryextension #chindarsi #kitchenstools #oak #polishedconcrete #concretefloor #perthinteriors #kitchenisland

Magnolia Residence:  A classic central gunbarrell hallway extends from the original federation frontage through to the modern extension to the rear, spatially anchored by the kitchen island and beautiful timber stools by @janeledgerinteriors. Photography @jody_darcy

Reposted from Instagram

Magnolia Residence: A classic central gunbarrell hallway extends from the original federation frontage through to the modern extension to the rear, spatially anchored by the kitchen island and beautiful timber stools by @janeledgerinteriors. Photography @jody_darcy #concreteblocks #perthisok #welovewa #perthlife #thisiswa #localdesign #northperth #renovation #chindarsiarchitects #environmentallysustainabledesign #janeledgerinteriors #perthinteriordesigner #magnoliaresidence #characterhome #contemporaryextension #chindarsi #kitchenstools #oak #polishedconcrete #concretefloor #perthinteriors #kitchenisland

Reposted from Instagram

Magnolia Residence: Outdoor Rooms – the natural fall of the site allowed us to create a secondary more private terrace to the rear of the home. Integrated concrete bench seating, central tree planting, and the lower scale of the home provides a sense of intimacy… #cedarcladding #concreteblocks #perthisok #welovewa #perthlife #thisiswa #localdesign #northperth #renovation #chindarsiarchitects #northfacing #environmentallysustainabledesign

Magnolia Residence:  Outdoor Rooms - the natural fall of the site allowed us to create a secondary more private terrace to the rear of the home.  Integrated concrete bench seating, central tree planting, and the lower scale of the home provides a sense of intimacy...

Reposted from Instagram

Magnolia Residence: Outdoor Rooms – the natural fall of the site allowed us to create a secondary more private terrace to the rear of the home. Integrated concrete bench seating, central tree planting, and the lower scale of the home provides a sense of intimacy… #cedarcladding #concreteblocks #perthisok #welovewa #perthlife #thisiswa #localdesign #northperth #renovation #chindarsiarchitects #northfacing #environmentallysustainabledesign

Reposted from Instagram

Magnolia Residence: Outdoor Room – north facing courtyard of the new rear addition to a Federation-Era cottage in North Perth …the oiled cedar roof and window joinery float over heavier concrete face block work walls and flooring creating a beautiful juxtaposition of elements… #cedarcladding #concreteblocks #perthisok #welovewa #perthlife #thisiswa #localdesign #northperth #renovation #chindarsiarchitects #northfacing #environmentallysustainabledesign

Magnolia Residence:  Outdoor Room - north facing courtyard of the new rear addition to a Federation-Era cottage in North Perth ...the oiled cedar roof and window joinery float over heavier concrete face block work walls and flooring creating a beautiful juxtaposition of elements...

Reposted from Instagram

Magnolia Residence: Outdoor Room – north facing courtyard of the new rear addition to a Federation-Era cottage in North Perth …the oiled cedar roof and window joinery float over heavier concrete face block work walls and flooring creating a beautiful juxtaposition of elements… #cedarcladding #concreteblocks #perthisok #welovewa #perthlife #thisiswa #localdesign #northperth #renovation #chindarsiarchitects #northfacing #environmentallysustainabledesign

Reposted from Instagram